蔬菜咖喱

蔬菜咖喱

3.5 2 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 胡萝卜 切丝
    200 克
  • 甜豌豆 切片(见要诀)
    150 克
  • 新鲜豌豆仁 去豆荚
    120 克
  • 红甜椒 切条
    200 克
  • 橄榄油
    40 克
  • 咖喱粉
    2 茶匙
  • 洋葱 切片
    80 克
  • 蒜头 切薄片
    3 个
  • 京葱 切片
    300 克
  • 酱油
    30 克
  • 调味用
    2 小撮
  • 胡椒粉 调味用
    3 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 542 mg
Białko 6 g
Kalorie 584.5 kJ / 139 kcal
Tłuszcz 5.8 g
Błonnik 7.5 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...