Urządzenia i Akcesoria
蔬菜咖喱
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
胡萝卜 切丝200 克
-
甜豌豆 切片(见要诀)150 克
-
新鲜豌豆仁 去豆荚120 克
-
红甜椒 切条200 克
-
橄榄油40 克
-
咖喱粉2 茶匙
-
洋葱 切片80 克
-
蒜头 切薄片3 个
-
京葱 切片300 克
-
酱油30 克
-
盐 调味用2 小撮
-
胡椒粉 调味用3 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
542 mg
Białko
6 g
Kalorie
584.5 kJ /
139 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
爱上TM6的烹饪模式
23 Przepisy
Chiny
Chiny