Urządzenia i Akcesoria
Bramborová hnízda s crème fraîche a uzeným lososem
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
16 porcí
Składniki
-
600 gramů vody
-
800 gramů brambor, moučných oloupaných, na 3–4 cm kousky
-
4 polévkové lžíce olivového oleje
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
200 gramů crème fraîche
-
100 - 150 gramů uzeného lososa plátky, nakrájené na proužky (cca 0,5 cm x 3 cm)
-
50 gramů kaviáru
-
10 gramů čerstvého kopru
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porce
Sód
244.7 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
453.7 kJ /
108.4 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Švédský stůl na Silvestra
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Roastbeef rolky s mozzarellou a sušenými rajčaty
2 godz. 30 min
Karamelový bahnový dip pro příšery
15 min
Marcipánovo-makové cupcaky
2 godz. 20 min
Pâté z hub
1 godz. 25 min
Celozrnný mangoldový quiche
1 godz. 30 min
Špaldový salát s kuřecím masem a mandlemi
45 min
Cupcaky se sušenými rajčaty, sýrem feta a avokádem
1 godz. 40 min
Losos en crôute s citrónovým rizotem
1 godz. 15 min
Špenátový quiche s kandovanou citrónovou kůrou
1 godz. 20 min
Wrapy s krůtími kousky a citrónovo-kaparovým aioli
30 min
Hovězí mini tartar
10 min
Chačapuri
1 godz. 15 min