蝦鬆
TM31 TM5 TM6

蝦鬆

4.3 (3 oceny)

Składniki

  • 20 克 無鹽腰果
  • 15 克 油
  • 40 克 新鮮香菇, 切塊
  • 300 克 蝦仁
  • 200 克 新鮮荸薺, 切塊
  • 30 克 西洋芹, 切末
  • ¼ 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 白胡椒粉
  • 8 片 萵苣
  • 1 條 油條, 先以100°C烤10分鐘

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
346 kJ / 82 kcal
Białko
6.068 g
Węglowodany
6.904 g
Tłuszcz
3.725 g
Błonnik
1.146 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy