韭黃鮮蝦卷

韭黃鮮蝦卷

5.0 1 rating
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 塊

Składniki

  • 低筋麵粉
    1 茶匙
  • 1 大匙
  • 紅蘿蔔 去皮、切條
    100 克
  • 韭黃 切段
    200 克
  • 草蝦仁 切小塊
    300 克
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 米酒
    10 克
  • 新鮮香菜根 切段
    5 克
  • 春捲皮
    12 張
  • 油炸用
    1000 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 塊

Białko 4.1 g
Kalorie 151 kJ / 36 kcal
Tłuszcz 0.8 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 6.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...