Urządzenia i Akcesoria
黃金時蔬鍋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
芋頭 切小塊(1.5公分厚),(約半包)150 克
-
2 塊 炸豆皮, ,切8小塊生豆皮 切8小塊2 塊
-
金滑菇 (約半包)120 克
-
蒟蒻 打結的絲狀。(約一小盒)8 個
-
玉米筍 (約一盒)6 - 8 根
-
大白菜 切塊350 克
-
新鮮黑木耳 (約75克),切絲1 朵
-
猴頭菇 (乾燥),溫水泡發後,擠乾水份剝成約6塊1 朵
-
乾香菇 泡發後切粗絲4 朵
-
水1000 克
-
黃金泡菜 (1罐),市售或自製450 克
-
枸杞1 大匙
-
素蠔油1 大匙
-
白芝麻油1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
793.7 mg
Białko
7.5 g
Kalorie
653.5 kJ /
156.3 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
27.1 g
Węglowodany
27.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
點一桌年夜飯
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan