Francouzský bylinkový krémový sýr

Francouzský bylinkový krémový sýr

5.0 32 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 48 godz.
4 porce

Składniki

  • 200 gramů smetany ke šlehání
  • 1 stroužek česneku
  • 2 - 3 čajové lžičky provensálského koření (viz Tip)
  • 200 gramů zakysané smetany, 20 % tuku
  • 500 gramů tvarohu
  • 1 vrchovatou čajovou lžičku soli
  • ½ čajové lžičky směsi barevných pepřů čerstvě namleté
  • citrónová šťáva dle chuti
  • bageta k podávání

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porci

Sód 1284 mg
Białko 16.1 g
Kalorie 1653.7 kJ / 395.3 kcal
Tłuszcz 33.8 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 19.4 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...