Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)

4.5 4 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 porsiyon

Składniki

  • dana bonfile (her biri 180-200 g, 3 cm kalınlığında)
    4
  • deniz tuzu
    2 tk
  • karabiber
    ¾ tk
  • kekik, taze
    4 dal
  • limon suyu (bk. Öneriler)
    30 g
  • su (yaklaşık), vakum poşetlerinin tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. Öneriler)
    1400 g
  • soğan
    50 g
  • taze tarhun sadece yaprakları
    1 - 2 dal
  • beyaz şarap, sek
    50 g
  • beyaz şarap sirkesi
    15 g
  • tereyağı küp küp kesilmiş (1-2 cm), ekstra 1 yemek kaşığı tereyağı
    200 g
  • yumurta sarısı
    4

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsiyon

Sód 93.5 mg
Białko 46.3 g
Kalorie 2925.8 kJ / 698.3 kcal
Tłuszcz 56 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 32.3 g
Węglowodany 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...