
Urządzenia i Akcesoria
Buğdaylı Tavuklu Salata
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 porsiyon
Składniki
-
su500 g
-
tuz1 tk
-
buğday150 g
-
kapya biber küp küp doğranmış (yakl. 0.5 cm)200 g
-
tavuk göğsü şeritler halinde kesilmiş (yakl. 5 cm x 1 cm)300 g
-
sızma zeytinyağı50 g
-
toz karabiber2 tutam
-
badem40 g
-
soğan40 g
-
taze ot (örn. kişniş, maydanoz), sadece yaprakları4 - 5 dal
-
şarap sirkesi20 g
-
limon suyu (opcjonalnie)20 g
-
tuz tat vermek için ekstra tuz
-
toz karabiber tat vermek için ekstra karabiber
-
körpe roka60 g
-
dolmalık fıstık20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Kalorie
292 kcal /
1224 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Her Katında Ayrı Lezzet
72 Przepisy
Turcja
Turcja