Urządzenia i Akcesoria
甜椒鑲飯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
蔥 切段30 克
-
橄欖油20 克
-
糙米250 克
-
紅甜椒 (每個約250克)4 個
-
鹽 ,依口味調整1 茶匙
-
蔬菜高湯 自製500 克
-
去核黑橄欖 切片12 個
-
新鮮平葉巴西利 取葉20 克
-
黑胡椒粉3 小撮
-
白酒100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
682.5 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
1436.3 kJ /
343.3 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
59.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
綠色蔬食
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan