甜椒鑲飯

甜椒鑲飯

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • 切段
    30 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 糙米
    250 克
  • 紅甜椒 (每個約250克)
    4 個
  • ,依口味調整
    1 茶匙
  • 蔬菜高湯 自製
    500 克
  • 去核黑橄欖 切片
    12 個
  • 新鮮平葉巴西利 取葉
    20 克
  • 黑胡椒粉
    3 小撮
  • 白酒
    100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 682.5 mg
Białko 5.8 g
Kalorie 1436.3 kJ / 343.3 kcal
Tłuszcz 6.8 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 59.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...