万圣节香肠手指

万圣节香肠手指

5.0 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
18 个

Składniki

  • 黄油 ,切块(每块约2厘米),冷冻
    250 克
  • 面粉
    250 克
  • 冰水
    110 克
  • ½ 茶匙
  • 面粉 ,多备一些撒粉用
  • 猪肉香肠,短粗的 (每根约20克,8厘米长)
    400 克
    400 克 热狗肠, (每根约50克),切成8厘米的块
  • ,打散,涂抹用
    1 个
  • 去核黑橄榄 ,对半切开
    9 颗
  • 番茄酱 ,上菜用
    150 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 个

Sód 321.8 mg
Białko 5.3 g
Kalorie 952.2 kJ / 227.6 kcal
Tłuszcz 17.4 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Węglowodany 13.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...