Urządzenia i Akcesoria
蒸鱼配蔬菜泥
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
新鲜欧芹 ,取叶子5 - 7 枝
-
水500 克
-
甘薯 选用白色,去皮,切块500 克
-
京葱 切段100 克
-
绿花椰菜 ,切小朵300 克
-
去皮白鱼肉排 选用鱼中段,见要诀720 克
-
黄油40 克
-
海盐 调味用,可省略,见要诀适量
-
黑胡椒粉 调味用,可省略适量
-
特级初榨橄榄油 装饰用适量
-
微型菜苗 装饰用适量
-
柠檬 装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
202.4 mg
Białko
41 g
Kalorie
1654.6 kJ /
395.5 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
34.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
孩子的全天然餐桌 2-6岁
20 Przepisów
Chiny
Chiny