红菜头拿铁(产后)

红菜头拿铁(产后)

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 人份

Składniki

  • 牛奶
    500 克
  • 红菜头 ,去皮,切约2厘米块
    90 克
  • 蜂蜜 见要诀,可省略
    2 茶匙
  • 肉桂粉
    ½ 茶匙
  • 蜂蜜 ,调味用(见要诀)
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 81.2 mg
Białko 4.7 g
Kalorie 442.8 kJ / 105.8 kcal
Tłuszcz 4.3 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Węglowodany 13.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...