Urządzenia i Akcesoria
红菜头拿铁(产后)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 人份
Składniki
-
牛奶500 克
-
红菜头 ,去皮,切约2厘米块90 克
-
蜂蜜 见要诀,可省略2 茶匙
-
肉桂粉½ 茶匙
-
蜂蜜 ,调味用(见要诀)1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
81.2 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
442.8 kJ /
105.8 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
新手妈妈营养餐
14 Przepisów
Chiny
Chiny