Urządzenia i Akcesoria
小羊排配花椰菜泥(产后)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
花椰菜泥
-
白花椰菜,切小朵500 克
-
黄油50 克
-
奶油乳酪 见要诀70 克
-
海盐 ,调味用(见要诀)1 小撮
-
黑胡椒粉 调味用1 小撮
羊排
-
面包 撕碎130 克
-
海盐 (见要诀)¼ 茶匙
-
斯佩尔特小麦面粉 裹面用2 - 3 汤匙
-
鸡蛋(每颗约53-63克)1 颗
-
羊排8 块
-
橄榄油 ,煎至用4 - 5 汤匙
-
菠菜青酱 ,上菜用(见要诀)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
546.8 mg
Białko
42.3 g
Kalorie
4453.8 kJ /
1064.5 kcal
Tłuszcz
87.3 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
36.4 g
Węglowodany
27.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
新手妈妈营养餐
14 Przepisów
Chiny
Chiny