Urządzenia i Akcesoria
斯佩尔特小麦面包配牛油果酱(产后)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 人份
Składniki
牛油果酱
-
新鲜意大利芹 ,取叶3 枝
-
软化的车达乳酪 ,切小块80 克
-
牛油果 取肉200 克
-
柠檬汁 调味用½ - 1 汤匙
-
黑胡椒粉 调味用1 小撮
法式面包
-
特级初榨橄榄油 防粘用
-
饮用水280 克
-
干酵母粉1 茶匙
-
特级初榨橄榄油20 克
-
海盐½ 茶匙
-
白砂糖1 茶匙
-
斯佩尔特小麦面粉500 克
-
亚麻籽1 汤匙
-
南瓜籽2 汤匙
-
特级初榨橄榄油 涂抹用
-
斯佩尔特小麦面粉 撒粉用
-
牛奶 刷面用(见要诀)
-
亚麻籽 ,装饰用
-
南瓜籽 装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
147.9 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
874.6 kJ /
209 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
31.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
新手妈妈营养餐
14 Przepisów
Chiny
Chiny