鸡肉色拉酱

鸡肉色拉酱

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 罐

Składniki

  • 麻油
    60 克
  • 110 克
  • 蒜头
    1 瓣
  • 去皮
    2 ½ 厘米
  • 米醋
    90 克
  • 泰式辣酱
    1 茶匙
  • 蜂蜜
    60 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 罐

Sód 1293.6 mg
Białko 0.7 g
Kalorie 7190 kJ / 1718.5 kcal
Tłuszcz 170.2 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 15.7 g
Węglowodany 53.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie