牛油果酱

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
10 人份

Składniki

  • 新鲜香菜 取叶
    5 枝
  • 白洋葱 一切二
    100 克
    100 克 洋葱, ,一切二
  • 新鲜小米椒 一切二,去籽
    2 支
  • 蒜头
    1 瓣
  • 番茄 一切二
    100 - 120 克
  • 牛油果 约2-3个成熟牛油果,取肉切小块
    450 克
  • 鲜榨柠檬汁
    20 克
    20 克 鲜榨青柠汁
  • 5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 10 人份

Sód 2379.9 mg
Białko 14.6 g
Kalorie 3608 kJ / 862 kcal
Tłuszcz 68.9 g
Błonnik 39.5 g
Tłuszcz nasycony 9.6 g
Węglowodany 69.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...