Urządzenia i Akcesoria
牛油果酱
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
10 人份
Składniki
-
新鲜香菜 取叶5 枝
-
100 克 洋葱, ,一切二白洋葱 一切二100 克
-
新鲜小米椒 一切二,去籽2 支
-
蒜头1 瓣
-
番茄 一切二100 - 120 克
-
牛油果 约2-3个成熟牛油果,取肉切小块450 克
-
20 克 鲜榨青柠汁鲜榨柠檬汁20 克
-
盐5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 人份
Sód
2379.9 mg
Białko
14.6 g
Kalorie
3608 kJ /
862 kcal
Tłuszcz
68.9 g
Błonnik
39.5 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Węglowodany
69.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
自制
48 Przepisów
Chiny
Chiny