Urządzenia i Akcesoria
杏仁菠萝鲜奶酪
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 10 godz. 15 min
10 人份
Składniki
-
大杏仁,生40 克
-
全脂牛奶800 克
-
酸奶油130 克
-
水250 克
-
柠檬汁30 克
-
盐1 茶匙
-
新鲜菠萝 切约0.5厘米小丁50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
47.2 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
439.4 kJ /
105 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
发酵如此简单
5 Przepisów
Chiny
Chiny