Urządzenia i Akcesoria
Tzatziki
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porties
Składniki
-
komkommer geschild, de zaden verwijderd, in stukken gesneden350 g
-
zout plus extra naar smaak1 theelepel
-
teentjes knoflook2
-
verse dille5 takjes
-
olijfolie20 g
-
350 g yoghurt, 10% vetGriekse yoghurt 10% vet350 g
-
15 g azijncitroensap (opcjonalnie)15 g
-
gemalen zwarte peper½ theelepel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
3 g
Kalorie
676 kJ /
161 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Brak ocen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Brak ocen
Kruiden- en citroenzout
1 godz.
Guacamole
5 min
Omelet met kip op Thaise wijze
50 min
Pisco sour
10 min
Eekhoorntjesbrood zout
5 min
Asperge-watermeloen salade
40 min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 godz. 45 min
Kruidenboter flatbreads
35 min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 godz.
Yoghurtdressing
5 min