Urządzenia i Akcesoria
Bearnaisesaus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 beker
Składniki
-
sjalotten gehalveerd50 g
-
verse dragon alleen de blaadjes1 takje
-
droge witte wijn50 g
-
witte wijnazijn (bij voorkeur dragonazijn)1 el
-
boter in stukken200 g
-
eierdooiers4
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 beker
Białko
15 g
Kalorie
7666 kJ /
1833 kcal
Tłuszcz
192 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Hollandaisesaus
15 min
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Eendenlever
33 godz.
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min
Choronsaus
20 min
Hollandaisesaus
15 min
Bechamelsaus
15 min
Bearnaisesaus
20 min
Chocolademousse
3 godz. 20 min
Mayonaise
5 min