Urządzenia i Akcesoria
Hollandaisesaus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 beker
Składniki
-
boter in stukken250 g
-
water50 g
-
citroensap1 el
-
eierdooiers3
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 beker
Białko
11 g
Kalorie
8751 kJ /
2093 kcal
Tłuszcz
227 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Forel met hollandaisesaus
50 min
Bearnaisesaus
15 min
Romige aspergesoep
25 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 godz. 45 min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 godz.
Choronsaus
20 min
Hollandaisesaus
15 min
Bechamelsaus
15 min
Bearnaisesaus
20 min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min
Chocolademousse
3 godz. 20 min