Urządzenia i Akcesoria
Risotto met Parmezaanse kaas
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
-
sjalot (ca. 30 g)1
-
boter40 g
-
extra vergine olijfolie10 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd (zie tip)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water820 g
-
1 volle tl huisgemaakte bouillonpastabouillonblokje (voor 0,5 l) vlees of groente1
-
zout naar smaak½ - 1 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
9 g
Kalorie
1812 kJ /
433 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pompoenrisotto met spek
25 min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 min
Rabarber, gember en citroen risotto
Brak ocen
Bearnaisesaus
15 min
Risotto met Parmezaanse kaas
40 min
Sous-vide miso aubergine
2 godz. 45 min
Zalm en venkel risotto
25 min
Risotto met oesterzwam en champagne
35 min
Hollandaisesaus
15 min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Brak ocen
Choronsaus
20 min
Bearnaisesaus
20 min