Urządzenia i Akcesoria
Risotto met Parmezaanse kaas
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
-
sjalot (ca. 30 g)1
-
boter40 g
-
extra vergine olijfolie10 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd (zie tip)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water820 g
-
1 volle tl huisgemaakte bouillonpastabouillonblokje (voor 0,5 l) vlees of groente1
-
zout naar smaak½ - 1 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
9 g
Kalorie
1812 kJ /
433 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pompoenrisotto met spek
25min
Rauwe chocolade bietencake
Nessuna valutazione
Rijstpudding
1h
Bearnaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Vers pastadeeg
1h
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Zalm en venkel risotto
25min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Basilicumpesto
10min
Appelmoes
20min