Urządzenia i Akcesoria
Steak tartaar
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porties
Składniki
-
runderlende in blokjes (ong. 4 x 4 cm)500 g
-
lente-uitjes gehalveerd (ong. 3 stengels)250
-
komkommer, op azijn uitgelekt100 g
-
eieren hardgekookt2
-
ui in stukken (ong. 150-200 g)1
-
peterselie (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse kervel (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse dragon blaadjes4
-
citroensap, vers geperst20 g
-
ketchup80 g
-
Worcestershire saus (opcjonalnie)1 el
-
kappertjes3 el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
21.3 g
Kalorie
670 kJ /
160 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lekker en licht
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Chocolademousse
3 godz. 20 min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 godz. 30 min
Bearnaisesaus
15 min
Zalmtartaar
10 min
Spaghetti carbonara
40 min
Frambozen - limoensorbet
Brak ocen
Vinaigrette van paprika's
Brak ocen
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 min
Eendenlever
33 godz.
Pulled Pork
Brak ocen