Urządzenia i Akcesoria
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portie
Składniki
-
broccoliroosje300 gram
-
rode paprika in stukken gesneden150 gram
-
appel (alle soorten) gevierendeeld100 gram
-
30 gram zonnebloempittenpijnboompitten30 gram
-
olijfolie25 gram
-
15 gram witte balsamico azijnfruitazijn15 gram
-
honing1 theelepel
-
mosterd1 ½ theelepel
-
1 theelepel kruidenzoutzout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen½ theelepel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
2.6 g
Kalorie
444.7 kJ /
106.3 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
8.3 g