Urządzenia i Akcesoria
Laks indpakket i kål
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 stykker
Składniki
-
vand1000 g
-
2 grøntsagsbouillon, terninger (hver til 0,5 l)grøntsagsbouillon1 spsk
-
quinoa skyllet150 g
-
kålblade midterdelen fjernet (ca. 40 g hver)8
-
porrer skåret i mindre stykker60 g
-
gulerødder skåret i mindre stykker60 g
-
olivenolie30 g
-
fersk laksefilet, uden skind skåret i mindre stykker400 g
-
fløde, min 30 % fedt130 g
-
salt2 knivspids
-
sort peber, friskkværnet1 - 2 knivspids
-
appelsinjuice30 g
-
majsmel30 g
-
smør, usaltet skåret i mindre stykker30 g
-
karry efter smag1 - 2 spsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stykke
Sód
104.5 mg
Białko
15.2 g
Kalorie
1421.2 kJ /
339.7 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
23.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stegte nudler med rejer
Brak ocen
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1 godz. 15 min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Brak ocen
Havbras med krydderolie
Brak ocen
Laks med grøntsagssovs
Brak ocen
Burger af havtaske og laks
Brak ocen
Fiskeburger
Brak ocen
Laks med aromaer ved 50°C
Brak ocen