Urządzenia i Akcesoria
Dampet fisk med sorte ris og broccoli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portioner
Składniki
-
fed hvidløg1
-
ingefær skåret i skiver (2 mm)3 cm
-
sake150 g
-
vand500 g
-
salt1 ½ tsk
-
grøntsagsbouillon1 tsk med top
-
sorte ris200 g
-
broccoli delt i buketter200 g
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk10 g
-
hvid fisk, filet uden skind, f.eks. brasen, havabbor, torsk, skåret i 4 stykker (ca. 150 g - 200 g hver)600 - 800 g
-
sort peber, friskkværnet4 knivspids
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk4 tsk
-
sesamfrø1 spsk
-
forårsløg skåret fint (ca. 2 mm)10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
751.4 mg
Białko
37.1 g
Kalorie
1989.6 kJ /
475.5 kcal
Tłuszcz
12.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stegte nudler med rejer
Brak ocen
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1 godz. 15 min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Brak ocen
Havbras med krydderolie
Brak ocen
Laks med grøntsagssovs
Brak ocen
Burger af havtaske og laks
Brak ocen
Fiskeburger
Brak ocen
Laks med aromaer ved 50°C
Brak ocen