Urządzenia i Akcesoria
Karamelpudding
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
10 porties
Składniki
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.70 g
-
water30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter koud, in stukken (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
melk1200 g
-
eieren2
-
maïzena (zetmeel)80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
5 g
Kalorie
1116 kJ /
267 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Karamel maken
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Bijentaart met glazuur
1 godz. 25 min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25 min
Bessenlikeur
30 min
Aardbeienmojito
10 min
Chocoladehazelnootpasta
45 min
Chocoladereep likeur
15 min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Brak ocen
Amandelcake
50 min
Speculoospasta
10 min
Banketbakkersroom
15 min
Appelmoes
20 min
Warme chocolademelk
10 min