
Urządzenia i Akcesoria
Karamelpudding
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
10 porties
Składniki
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.70 g
-
water30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter koud, in stukken (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
melk1200 g
-
eieren2
-
maïzena (zetmeel)80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Kalorie
267 kcal /
1116 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
38 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Karamel maken
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks