Kokos- og butternut squashsuppe

Kokos- og butternut squashsuppe

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portioner

Składniki

  • løg kvarte
    110 g
  • fed hvidløg
    2
  • ingefær skrællet, skåret i runde skiver (2 mm)
    3 cm
  • kokosolie
    30 g
  • butternut squash skrællet og skåret i tern (ca. 2 cm)
    750 g
  • kokosmælk
    400 g
  • vand
    100 g
  • grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
    1
  • cayennepeber, stødt
    1 knivspids
  • havsalt
    1 tsk
  • sort peber, stødt
    1 knivspids

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2.6 g
Kalorie 941 kJ / 227 kcal
Tłuszcz 17.5 g
Węglowodany 12.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie