Urządzenia i Akcesoria
Salatblade med cajunrejer og ananassalsa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portioner
Składniki
Cajunrejer
-
rejer, rå, store, pillede250 g
-
røget paprika, stødt1 tsk
-
hvidløgspulver1 tsk
-
timian, tørret½ tsk
-
cayennepeber, stødt¼ tsk
-
havsalt¼ tsk
-
sort peber, stødt1 knivspids
Avocadocreme
-
avokado skåret i mindre stykker1
-
kokosfløde160 g
-
limesaft20 g
-
hvidløgspulver½ tsk
-
havsalt1 tsk
-
sort peber, stødt1 knivspids
Ananassalsa
-
koriander, frisk10 g
-
skalotteløg kvarte1
-
rød chili, alle typer halve og uden frø1
-
ananas, frisk skåret i tern (1 cm)180 g
-
limesaft20 g
-
havsalt½ tsk
-
olivenolie1 tsk
-
hjertesalat hele blade12
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.5 g
Kalorie
1291 kJ /
311 kcal
Tłuszcz
22.8 g
Węglowodany
8.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low carb
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Stegte nudler med rejer
Brak ocen
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1 godz. 15 min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Brak ocen
Havbras med krydderolie
Brak ocen
Laks med grøntsagssovs
Brak ocen
Burger af havtaske og laks
Brak ocen
Fiskeburger
Brak ocen
Laks med aromaer ved 50°C
Brak ocen