Urządzenia i Akcesoria
金脆芒“芯”雪糕杯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 人份
Składniki
-
熟芒果 切成块,冷冻300 克
-
牛奶 冷冻成冰块300 克
-
甜炼乳 冷藏的50 克
-
稀奶油 冷藏的50 克
-
格兰诺亚麦片 适量,装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3 g
Kalorie
489 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
夏日甜“芯”
6 Przepisów
Chiny
Chiny