Urządzenia i Akcesoria
迷你菌菇格雷派饼
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 块
Składniki
-
300 克 全麦面粉面粉300 克
-
水 冰的80 克
-
黄油 切块220 克
-
豆蔻粉2 - 3 小撮
-
盐1 ¼ - 1 ½ 茶匙
-
80 克 帕玛森奶酪, ,切块格鲁耶尔乳酪 切块80 克
-
红葱头 切块80 克
-
新鲜欧芹 只取叶子5 枝
-
蒜头2 瓣
-
400 克 蘑菇, ,切片新鲜综合菇类 (如鸡油菌、牛肝菌、平菇),切片400 克
-
稀奶油, 含脂量最低30%80 克
-
黑胡椒粉2 - 3 小撮
-
新鲜百里香 装饰用
-
蛋 打发过,烘烤派饼用1 个
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 块
Sód
909.1 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
3656.7 kJ /
874 kcal
Tłuszcz
60.6 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
37.3 g
Węglowodany
65.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
百变菌菇料理
11 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
鸡肉奶酪蔬菜千层面
45 min
菲达奶油酱
Brak ocen
意式披萨
Brak ocen
那不勒斯披萨
9 godz.
恰巴塔面包
10 godz.
高蛋白面包
9 godz.
蔬菜馅饼配哈罗米奶酪
Brak ocen
苏式蟹黄鲜肉月饼
1 godz. 25 min
小兔子面包
2 godz. 10 min
德国扭结碱水面包(Pretzel)
1 godz.
超软吐司
3 godz. 50 min
玛格丽特披萨
2 godz. 10 min