Urządzenia i Akcesoria
Sausage and Red Pepper Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese in pieces, plus extra shaved, to garnish4 oz
-
fresh ground black pepper plus extra to garnish¼ tsp
-
water50 oz
-
spaghetti8 oz
-
salt½ tsp
-
yellow onions sliced in half moons (¼ in.)4 oz
-
spicy Italian sausage casing removed, broken into pieces10 oz
-
red bell peppers diced (½ in.)6 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
739 mg
Białko
14 g
Kalorie
1155 kJ /
276 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pasta Favorites
23 Przepisy
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
BBQ Pulled Chicken
40 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 min
Shrimp Scampi
40 min
Spaghetti Carbonara Pie
Brak ocen
Lamb with Rosemary Potatoes
Brak ocen
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Honey BBQ Chicken
1 godz. 25 min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
48 godz. 20 min
Buffalo Chicken Wings
1 godz. 5 min