Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cățel de usturoi
- 30 g ulei de măsline, plus pentru uns și stropit
- 350 g hribi proaspeți, tăiați felii
- 3 - 4 prize sare, plus pentru asezonat
- 2 prize piper negru măcinat
- 3 fire pătrunjel proaspăt, doar frunzele
- 50 g parmezan, tăiat bucăți (2-3 cm)
- 500 g ricotta proaspătă
- 1 ou
- 500 g cartofi, tăiați felii (3-4 mm)
- 20 g pesmet
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1352.8 kJ / 323.3 kcal
- Białko
- 16.9 g
- Węglowodany
- 22.5 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.2 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 301.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Penne cu spanac și anghinare
1h 5 min
Cheesecake cu caise și zmeură
5 Std. 30 Min
Hummus de mazăre și fasole
25min
Chiftele din cartofi cu umplutură de ciuperci
1h
Prăjiturele cu merișoare (fără alergeni)
40min
Ardei umpluți, cu orez și sos de roșii
1h
Piure de fasole albă cu spanac
30 min
Cod de Crăciun la cuptor (Portugalia)
1 Std. 15 Min
Tort de Paște
1h 50 min
Crochete cu măsline
30 min
Suc verde, cu măr și varză kale
5 phút
Sparanghel cu lămâi și capere
25min