Urządzenia i Akcesoria
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porties
Składniki
-
witte suiker250 g
-
water30 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.250 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 - 2 tl
-
melk700 g
-
cacaopoeder100 g
-
whisky30 g
-
slagroom als afwerking (zie tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
8 g
Kalorie
3110 kJ /
743 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
24.1 g
Węglowodany
79 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Karamel maken
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Koreaanse Fried Chicken
3h 10min
Ovengebakken Groentechips
1h 45min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Pas d’évaluation
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Pas d’évaluation
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Romige courgettensoep
35min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2h 10min
Crème anglaise
15min
Rijstschotel met appelen
Pas d’évaluation
Karamelpudding
1h