Urządzenia i Akcesoria
Cumi Masala
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 porsi
Składniki
-
cumi-cumi dibersihkan, kulit dibuang, sayat dengan pola silang-menyilang (criss-cross) dan potong kecil-kecil300 g
-
bawang merah25 g
-
siung bawang putih3
-
jahe segar10 g
-
minyak goreng25 g
-
daun kari segar1 batang
-
cabai bubuk10 g
-
kunyit bubuk1 sdt
-
bubuk kari ikan10 g
-
saus tiram10 g
-
saus tomat20 g
-
garam½ sdt
-
cabai merah segar iris-iris1
-
cabai hijau segar iris-iris1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Sód
714 mg
Białko
18 g
Kalorie
932 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mode Suhu Tinggi
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Salmon Teriyaki
20 min
Aneka Hidangan Laut Kukus
Brak ocen
Tim Ikan ala Kanton
40 min
Alpukat, Telur dan Salmon Tartar
Brak ocen
Udang Cabai Bawang Putih
Brak ocen
Sous-Vide Salmon Aromatik
Brak ocen
Tim Ikan Cod dengan Lemon Thyme
Brak ocen
Tuna avocado bowl
45 min
Mango salmon bowl
40 min
Tumis Udang
15 min
Oseng Ikan Utuh
20 min
Pepes Salmon Thailand
Brak ocen