Kue Ikan Thailand

Kue Ikan Thailand

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
9 potongan

Składniki

  • daun jeruk purut segar
    3
  • cabai hijau segar
    2
  • bawang merah dipotong bagi dua
    2
  • gula aren
    1 sdt
  • fillet ikan daging putih, dengan atau tanpa kulit (misalnya cod atau haddock), potong-potong
    400 g
  • kecap ikan
    10 g
  • pasta kari merah
    3 sdm
  • telur
    1
  • minyak kacang untuk menggoreng
  • jeruk nipis diiris
    2

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 potongan

Białko 9.3 g
Kalorie 229 kJ / 55 kcal
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie