
Urządzenia i Akcesoria
Jelly Kelapa dan Osmanthus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 porsi
Składniki
-
santan400 g
-
gula20 g
-
bubuk gelatin4 sdt
-
gula osmanthus200 g
-
air200 g
Wartości odżywcze na 1 porsi
Kalorie
195 kcal /
818 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
9.2 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
82 godz.
Brak ocen
50 min
Brak ocen
Brak ocen
2 godz.
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
2 godz. 20 min
2 godz. 40 min