Urządzenia i Akcesoria
Ris med kikærter og peanutsauce (vegansk)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portioner
Składniki
Peanutsauce
-
fed hvidløg2
-
ingefær skrællet, skåret i skiver (2 mm)20 g
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk20 g
-
kokosmælk125 g
-
peanutbutter50 g
-
soyasauce, light30 g
-
brun farin30 g
-
tabasco plus ekstra til servering3 - 4 dråber
Ris og kikærter
-
chili, tørret i flager1 knivspids
-
fed hvidløg1
-
limesaft20 g
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk30 g
-
soyasauce25 g
-
vand1000 g
-
salt1 spsk
-
ris, basmati200 g
-
broccoli delt i buketter200 g
-
gulerødder skåret i skiver (5 mm)200 g
-
vegetabilsk olie til stegning
-
porre skåret i skiver (0,5 mm)60 g
-
kikærter dåse , drænet og skyllet200 g
-
tabasco til servering
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2569.5 mg
Białko
13.2 g
Kalorie
2350.4 kJ /
561.8 kcal
Tłuszcz
25.1 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
70.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Det lette valg
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Bagt mac and cheese med grøntsager
Brak ocen
Japansk ramen
Brak ocen
Soba nudler
Brak ocen
Japanske ramen nudler
Brak ocen
Dumpling dej
1 godz.
Kinesiske ægnudler
1 godz.
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Brak ocen
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50 min
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Brak ocen