Urządzenia i Akcesoria
Kringler
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
10 porsjoner
Składniki
-
olivenolje til smøring
-
helmelk400 g
-
tørrgjær2 ts
-
hvetemel, fint pluss ekstra til dryssing600 g
-
salt2 ts
-
hvetemel, fint til dryssing
-
vann800 g
-
natron3 ss
-
salt, grov type til dryssing
-
sesamfrø (opcjonalnie) til dryssing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
3179 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
1092.6 kJ /
260.1 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
46.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Oktoberfest
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Brak ocen
Blomkål- og fennikelnuggets med ajvar
Brak ocen
Djevelegg
Brak ocen
Rød linsetofu
8 godz. 30 min
Walisisk toast med søt sylteagurk
Brak ocen
Minitaco med scampi og vårgrønt
Brak ocen
Temaki sushi (TM6)
Brak ocen
Klassisk Flammkuchen
1 godz.
Soyamelk og dampede boller
Brak ocen
Vietnamesiske kjøttboller med chilisaus
Brak ocen
Gule egg
Brak ocen
Brød med egg og soltørkede tomater
Brak ocen