Brød med egg og soltørkede tomater

Brød med egg og soltørkede tomater

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 porsjon

Składniki

  • parmesanost delt i biter (3 cm)
    40 g
Deig
  • rosmarin, fersk kun blader
    2 kvister
  • tomat, tørket
    30 g
  • vann
    130 g
  • melk
    100 g
  • sukker
    1 ts
  • fersk gjær smuldret opp
    25 g
  • hvetemel
    500 g
  • olivenolje
    40 g
  • salt
    1 ½ ts
Egg
  • egg, medium kalde
    6
  • vann for å fylle til 1 l
Montering
  • olivenolje til smøring
    1 ss
  • brødsmuler, tørket til dryssing
    2 ss
  • rød pesto
    50 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 235.3 mg
Białko 10 g
Kalorie 1146 kJ / 273.9 kcal
Tłuszcz 9.7 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 36.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie