Urządzenia i Akcesoria
Vietnamesiske kjøttboller med chilisaus
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
24 stykker
Składniki
-
kyllinglår, uten skinn, uten bein skiver (3 cm) (se tips)400 g
-
ingefær, fersk skrelt, delt i runde skiver (2 mm)10 g
-
vårløk (ca. 35 g), delt i biter (2 cm)4
-
hvitløksfedd2
-
koriander, fersk 4 kvister delt i biter, 2 kvister grovhakkede blader, pluss ekstra blader til pynt6 kvister
-
sitrongress ferskt, delt i biter2 kvister
-
egg, medium1
-
soyasaus1 ss
-
fiskesaus pluss 2 ts1 ss
-
vann pluss 2 ss kokende vann1000 g
-
finkornet sukker2 ss
-
chiliflak, tørket etter smak½ - 1 ts
-
lime ferskpresset limesaft½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stykke
Białko
4 g
Kalorie
120 kJ /
29 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Smak av vår
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Brak ocen
Blomkål- og fennikelnuggets med ajvar
Brak ocen
Djevelegg
Brak ocen
Rød linsetofu
8 godz. 30 min
Walisisk toast med søt sylteagurk
Brak ocen
Minitaco med scampi og vårgrønt
Brak ocen
Temaki sushi (TM6)
Brak ocen
Kringler
1 godz. 35 min
Klassisk Flammkuchen
1 godz.
Soyamelk og dampede boller
Brak ocen
Gule egg
Brak ocen
Brød med egg og soltørkede tomater
Brak ocen