Tavuk Topları ile Lahana Çorbası

Tavuk Topları ile Lahana Çorbası

3.0 3 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
2 porsiyon

Składniki

Tavuk topları
  • soğan orta boy
    ½
  • diş sarımsak küçük
    1
  • maydanoz sadece yaprakları
    2 - 4 sap
  • tavuk göğsü fileto, derisiz küpler halinde (2 cm), aralıklı olarak buzdolabı poşedine koyulup 1.5 saat dondurulmuş
    250 g
  • yumurta
    1
  • tuz
    ¼ tk
  • karabiber
    2 tutam
  • toz tatlı kırmızı biber
    3 tk
Lahana çorbası ve tamamlama
  • beyaz lahana parçalara bölünmüş (4-5 cm)
    180 g
  • soğan orta boy
    ½
  • çorbalık sebzeler (ör. havuç, kereviz, pırasa), parçalara bölünmüş (2-3 cm)
    120 g
  • sıvı yağ
    10 g
  • su
    400 g
  • ev yapımı sebze bulyon
    1 tepeleme tatlı kaşığı
  • tuz
    ¼ tk
  • karabiber
    1 - 2 tutam

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsiyon

Białko 35 g
Kalorie 1173 kJ / 281 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...