Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Calabaza cocida
- 300 g de agua
- 150 g de calabaza en trozos (2-3 cm)
Bundt cake
- mantequilla para engrasar
- harina de repostería para espolvorear
- 6 huevos
- 280 g de azúcar
- 5 - 6 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 10 g de vainilla líquida
- 130 g de aceite de girasol
- 300 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- 150 g de agua
Glaseado blanco
- 100 g de azúcar
- 15 g de clara de huevo
- 2 - 3 gotas de zumo de limón
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1066 kJ / 255 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 37.1 g
- Tłuszcz
- 10.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 51.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bocados de chocolate y toffee salado con frutos secos
1h
Pastelitos de piña y coco
1h 45min
Panecillos de cerveza con queso cheddar
2h
Helado de gorgonzola con peras salteadas y nueces
14h 15min
Financieros de limón
2h
Rollos de brioche salados
1h 20min
Rolls con fresas
2 godz. 50 min
Tarta gijonesa
4h
Tarta de arándanos
40min
Bizcocho de chocolate y calabacín
1h
Bundt cake de calabacín y cacao
1 Std. 10 Min
Brioches de remolacha
2h