Torskegratin

Torskegratin

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portioner

Składniki

Brødkrummer
  • brød tør, skåret i mindre stykker
    50 g
Torsk
  • brød fra dagen før, skåret i mindre stykker
    100 g
  • mælk
    100 g
  • olivenolie
    50 g
  • løg skåret i halve
    200 g
  • fed hvidløg
    2
  • gulerødder skåret i mindre stykker
    300 g
  • torskefilet
    400 g
  • salt
    1 knivspids
  • peber, stødt
    1 knivspids
Bechamelsauce
  • mælk
    300 g
  • hvedemel
    60 g
  • smør, usaltet
    30 g
  • salt
    ½ tsk
  • peber, stødt
    1 knivspids
  • muskatnød, stødt
    1 knivspids
  • fløde
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 19 g
Kalorie 1761 kJ / 421 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie