Urządzenia i Akcesoria
越式蔬菜卷
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
15 个
Składniki
花生酱
-
咸味熟花生50 克
-
水200 克
-
花生酱70 克
-
海鲜酱70 克
蔬菜内馅
-
小黄瓜1 根
-
胡萝卜200 克
-
红甜椒 去蒂去籽1 个
-
黄甜椒 去蒂去籽1 个
-
紫甘蓝菜100 克
蔬菜卷
-
水 温的500 克
-
越南春卷皮 (约 Ø 20厘米)15 张
-
樱桃番茄 切成3片或4片150 克
-
生菜150 克
-
新鲜薄荷 (opcjonalnie) 只取叶子3 枝
-
新鲜香菜叶 (opcjonalnie) 只取叶子3 枝
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
54 mg
Białko
4 g
Kalorie
563 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
亲子时光
16 Przepisów
Chiny
Chiny