Urządzenia i Akcesoria
素馅饼
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 个
Składniki
内馅
-
橄榄油30 克
-
洋葱 切块250 克
-
蒜头1 瓣
-
盐1 茶匙
-
樱桃番茄 一切二100 克
-
红甜椒 切块100 克
-
去核绿橄榄 一切二50 克
-
胡萝卜 切块100 克
-
黑胡椒粉1 - 2 小撮
馅饼面团
-
面粉400 克
-
盐1 茶匙
-
黄油 小块120 克
-
蛋1 个
-
水110 克
-
醋 (opcjonalnie)1 茶匙
-
水 湿润面团用
-
蛋黄 涂抹用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
164 mg
Białko
3 g
Kalorie
689 kJ /
165 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
亲子时光
16 Przepisów
Chiny
Chiny