Urządzenia i Akcesoria
白吐司配菠菜青酱
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 人份
Składniki
-
水200 克
-
黄油 切块70 克
-
面粉500 克
-
干酵母粉 (约2茶匙)5 克
-
糖1 茶匙
-
盐1 ½ 茶匙
-
帕玛森奶酪 切块50 克
-
新鲜菠菜叶150 克
-
蒜头1 瓣
-
无盐烤腰果50 克
-
特级初榨橄榄油120 克
-
黑胡椒粉1 - 2 小撮
-
黄油 涂抹用
-
混合生菜
-
综合蔬菜 (如黄瓜、红辣椒、小西葫芦、黄椒、橄榄等)
-
蛋 煮熟剥壳后切片1 - 2 颗
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
506 mg
Białko
17 g
Kalorie
2801 kJ /
669 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
亲子时光
16 Przepisów
Chiny
Chiny