Urządzenia i Akcesoria
Alpe-makaroni
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portioner
Składniki
Makaroni
-
gruyére ost skåret i mindre stykker (ca. 3 cm)100 g
-
kartofler skåret i tern (1 cm)400 g
-
vand450 g
-
fløde, 35 %300 g
-
salt1 tsk
-
peber, stødt¼ tsk
-
æbler skåret i mindre stykker (2 cm)500 g
-
pasta makaroni250 g
-
hvedemel40 g
-
løg skåret i fine ringe160 g
-
smør, usaltet30 g
Æblekompot og servering
-
citronsaft25 g
-
sukker juster efter smag20 - 40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
3642 kJ /
874 kcal
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
92 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
50 års jubilæum
50 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Vegetarlasagne
Brak ocen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Brak ocen
Soba nudler
Brak ocen
Japanske ramen nudler
Brak ocen
Dumpling dej
1 godz.
Kinesiske ægnudler
1 godz.
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Brak ocen
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50 min
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Brak ocen