Butternut squash- og ingerfærsuppe

Butternut squash- og ingerfærsuppe

4.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portioner

Składniki

  • vegetabilsk olie
    15 g
  • ingefær
    15 g
  • butternut squash skåret i mindre stykker
    395 g
  • kartofler skåret i mindre stykker
    100 g
  • cashewnødder, rå
    60 g
  • salt
    ½ tsk
  • hvid peber, stødt
    2 knivspids
  • vand juster til ønsket konsistens
    700 - 750 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 5 g
Kalorie 697 kJ / 166 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 2.9 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie