Urządzenia i Akcesoria
Rassolnik (syltet cornichonsuppe)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portioner
Składniki
-
syltede agurker (cornichoner), skrællede og skåret i skiver200 g
-
gulerødder skåret i skiver100 g
-
løg skåret i kvarte100 g
-
vegetabilsk olie30 g
-
tomatpure70 g
-
kyllingehjerte300 g
-
perlebyg skyllet30 g
-
1000 g vandkyllingebouillon1000 g
-
salt½ tsk
-
kartofler skåret i tern (1 cm)300 g
-
peberkorn, sorte10
-
laurbærblad, tørret1
-
10 g persille, frisk, til serveringdild, frisk til servering10 g
-
creme fraiche til servering60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1137 kJ /
272 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
50 års jubilæum
50 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Misosuppe med tofu
Žádné hodnocení
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Žádné hodnocení
Vietnamesisk pho
Žádné hodnocení
Miso kyllinge suppe
Žádné hodnocení
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Vichyssoise med pasta
35min.
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Žádné hodnocení
Aubergine cream soup
Žádné hodnocení
Kyllingelaksa
30min.
Svampesuppe med vilde ris
Žádné hodnocení