Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 260 g air dingin
- 20 g susu kental manis
- 20 g gula
- 500 g tepung terigu serbaguna
-
220
g mentega, lunak, tambahkan untuk mengoles
lub 220 g margarin, lunak, tambahkan untuk mengoles - 10 g garam
- Wartości odżywcze
- na 1 porsi
- Kalorie
- 1481 kJ / 354 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 394 mg